Po novem…

Tudi vam ta čas tako hitro mineva kot nama? Nemorem verjeti, da je minilo že pet mesecev odkar sva se vrnila z najinega osemmesečnega potovanja. Dnevi hitro minevajo in ves ta čas od kar sva doma (razpeta med Poljsko, Slovenijo in Hrvaško) se dogajajo prijetne spremembe, ki bodo v prihodnje zaznamovale naju in najina popotovanja. V času odkar sva se vrnila s poti se je zgodilo marsikaj novega. Priznam, da ni bilo časa za kakšen novi zapis, saj sem bila v popolnosti predana stvarem, ki so se v danem času dogajale. Kaj vse novega se je zgodilo pa v spodnjih vrsticah.

Naraščaj.
Za to prelepo novico sva izvedela kakšen teden dni po prihodu iz Mehike. Veseliva se novemu članu in skupnim potovanjem, ne glede na to, da nama marsikdo pravi, da te najine avanture ob prihodu otroka ne bodo tako izvedljive, saj naj bi se ob novem malem bitju stvari zelo spremenile. Seveda se, a mislim, da so raznorazne avanture z mero previdnosti še vedno izvedljive. Vsekakor se stvari spremenijo, veliko zadev je potrebno prilagoditi najmanjšemu članu a se še vedno da. Dokaz da se da, boste zagotovo našli na tej strani. 😉

Karol.
Nekoč ga bova imela, sva si rekla. Avtodom s katerim bi lahko raziskovala stranpoti prelepih držav. In sedaj je tukaj, z nama. Ime mu je Karol in ima 15 let. Od sedaj se bova nekaj krat na leto premikala na štirih kolesih, v kombiju, kjer imava vse potrebno za skromno bivanje. Najino posteljo in potrebščine bo od sedaj naprej poleg kolesa tako tovoril še Karol, ki veselo čaka na naše prihodnje potepe. Malo drugačne, a še vedno nekje v hribih po tistih nama vedno mamljivih stranskih poteh. A brez skrbi, brez najinih bicikl seveda ne greva nikamor.

Poroka
Sedaj sva ponosna lastnika istega priimka. 🙂

Pula 22.04.2017

Luna
Da si želiva psa veva vsak zase že od malih nog. Že dve leti se intenzivno pogovarjava o novem štirinožnem članu, ki bi se nama nekoč pridružil. Da je prišel tisti ta pravi čas, sva ugotovila, ko nama je na strani brezdomnih živali srci prevzela šestmesečna modrooka Luna, mešanček med haskijem in nevemčim. Vsedla sva se v avto in se odpeljala, kakšne tri ure stran po psičko, ki ima za seboj kar žalostno zgodovino, zato ji bova skupaj pomagala, da postane srečen in radosten kuža. V teh nekaj dneh nama to, kljub njeni dominantnosti, že kar lepo uspeva. S trudom upava na vedno boljše rezultate. Luna je včeraj prejela svoj novi potni list s katerim bo skupaj z nama raziskovala lepote sveta. Lepo ji bo. To sva ji obljubila.

Selitev
V prihodnjih dneh pa na naju čaka še selitev v novi dom.

Veseliva se življenju in stvarem, ki nama jih ta prinaša. Po novostih sodeč bodo najina življenja pisala še bolj polne zgodbe, zgodbe, ki bodo od sedaj naprej za odtenek pestrejše in zabavnejše.

Lunin prvi potep v Slovenijo.

 

 

One thought on “Po novem…

 1. Draga Saška in Przemek!
  Naj bo pesem Toneta Pavčka tisto, kar bi vama z Benotom rada povedala ob vseh prelepih novicah, ki sta jih nasula:

  Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.
  Spomladi do rožne cvetice,
  poleti do zrele pšenice,
  jeseni do polne police,
  pozimi do snežne kraljice,
  v knjigi do zadnje vrstice,
  v življenju do prave resnice,
  a v sebi – do rdečice čez eno in drugo lice.
  A če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova,
  poskusi vnovič in zopet in znova.

  Naj bodo dnevi od 22. 4. 2017 naprej vajino naaaaajlepse potovanje!💕💕
  Novemu clanu pa zelim samo sreco. Dobre starse in njuno ljubezen itak ima😘😇😘
  Pozdravcek od makaronclajsarjev Romane in Benota

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s